Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne novostavba rodinný dom, bungalov, Spišské Podhradie

Interné ID: MA145
Ulica: Kúpeľná
Obec: Spišské Podhradie
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
265 200 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov v meste Spišské Podhradie. Rodinný dom sa bude nachádzať v novovzniknutej lokalite IBV Pivovar II. Lokalita svojim začlením do už existujúcej infraštruktúry poskytne priestor na komfortné bývanie v prekrásnom prostredí s výhľadom na národnú kultúrnu pamiatku – Spišský Hrad. Rodinný dom bude pozostávať zo zádveria, chodby, troch samostatných obytných miestností, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou miestnosťou, kúpeľne, WC a technickej miestnosti,

-rozloha pozemku: 580 m²,
-zastavaná plocha: 150 m²,
-úžitková plocha: 124 m²,
-stavebný materiál: pálená tehla, tepelná izolácia polystyrén 150 mm,
-strešná krytina: betónová škridla, tepelná izolácia fúkaná celulóza,
-poter: cementový,
-okná: plastové s izolačným trojsklom,
-vykurovanie: podlahové elektrické,
-ohrev TUV: elektrický bojler,
-výmena vzduchu: centrálna rekuperácia,
-napojenie na inžinierske siete: elektrická energia, verejná kanalizácia, mestský vodovod, optický internet,
-plánované úpravy: vápennocementové interiérové omietky + základný náter (biely), fasáda vo farbe, oplotenie zváraným 3D plotom, predpríprava na fotovoltiku, základné terénne úpravy, zadržiavacia nádrž na dažďovú vodu.

Pri výstavbe rodinných domov budú použité len kvalitné a tradičné materiály, čo Vám zaručí vysoký komfort bývania a nízke prevádzkové náklady. V rámci vytvárania tejto úžasnej lokality budú vybudované cestné komunikácie, chodníky, verejné osvetlenie a v budúcnosti dostatok zelených a oddychových plôch. Lokalita má vydané právoplatné územné a stavebné rozhodnutie. Medzi nesporné výhody bývania v bezprostrednej blízkosti prírody patrí dostupnosť okolitých miest vďaka diaľnici (Levoča 14km, Poprad 36km, Prešov 38km, Spišská Nová Ves 22km), možnosť kultúrneho, či športového vyžitia (turistika, cyklistika, lyžiarske strediská) a bezprostredná blízkosť centra mesta Spišského Podhradia. Za projektom stoja firmy s dostatočnou praxou a dlhoročným pôsobením v oblasti stavebníctva.

Nehnuteľnosť bude prevádzaná na nového vlastníka v stave holodom. V prípade záujmu je možné dokončiť interiér na kľúč podľa požiadaviek budúceho majiteľa. Rodinný dom nemá vyhotovený energetický certifikát no bude spĺňať energetickú triedu A0. Cena predávanej nehnuteľnosti je 265.200,- € a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 0915 140 759.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
Stav:
novostavba

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Augustiňák

Martin Augustiňák

konateľ spoločnosti

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti