Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

EXKLUZÍVNE stavebný pozemok, Nálepkovo časť Tretí Hámor, okres Gelnica

Interné ID: MO085
Ulica: Tretí Hámor
Obec: Nálepkovo
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku:
20 €/m2

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Nálepkovo časť Tretí Hámor, okres Gelnica. Nachádza sa v krásnej slnečnej, tichej rekreačnej oblasti v bezprostrednej blízkosti prírody. Vzdialený 30 km od okresného mesta Spišská Nová Ves a 80 km od krajského mesta Košice:

-výmera pozemku: 1919 m2,
-prístup k pozemku: lesná cesta, cca 200m asfaltová komunikácia,
-možnosť využitia: na bývanie alebo rekreáciu,
-možné aktivity: v zimných mesiacoch v blízkosti lyžiarsky vlek, v letných mesiacoch krásne túry po okolí, dostatok cyklistických trás a je to rajom pre milovníkov hubárčenia.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 20€/m2 a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo, naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 0915 140 759.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Pozrieť na mape

Maklér

Martin Augustiňák

Martin Augustiňák

konateľ spoločnosti

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti