Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok, obec Spišský Hrhov, okres Levoča

Interné ID: DO091
Ulica: Pod Medzou
Obec: Spišský Hrhov
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
65 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebný pozemok, obec Spišský Hrhov, okres Levoča. Parcela sa nachádza v zastavanej časti obce a v bezprostrednej blízkosti prírody. Poloha pozemku poskytuje výhľad na široké okolie a Spišský Hrad:

- výmera 729 m2,
- príjazdová komunikácia: obecná,
- inžinierske siete: rozvody elektrickej energie, verejný vodovod, kanalizácia a plyn.

Obec Spišský Hrhov poskytuje dobrú občiansku vybavenosť a nachádza sa len 7km od okresného mesta Levoča a 17km od okresného mesta Spišská Nová Ves. Cena predávanej nehnuteľnosti je 65.000,- € a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 0948 979 997.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Pozrieť na mape

Maklér

Daniela Olšanská

Daniela Olšanská

realitný poradca

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti