Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rozsiahly pozemok vhodný na výstavbu, obec Hnilčík, okres Sp. Nová Ves

Interné ID: DO033
Ulica: Hnilčík
Obec: Hnilčík
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
109 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok vhodný na výstavbu, obec Hnilčík, okres Spišská Nová Ves. Pozemok sa nachádza uprostred prírody a zároveň v zastavanej časti obce:

- celková výmera: 5273m2
- príjazdová komunikácia: asfaltová obecná,
- inžinierske siete: elektrické vedenie, dva zdroje vody.

Jeho súčasťou je rybník v minulosti využívaný na chov rýb a pozemkom preteká potok. Rozloha a orientácia pozemku ponúkajú široké využitie od výstavby rodinných domov, individuálnej chatovej výstavby až po ranč s vlastným rybníkom. Cena predávanej nehnuteľnosti je 109.900,-€ + DPH a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 0948 979 997.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Pozrieť na mape

Maklér

Daniela Olšanská

Daniela Olšanská

realitný poradca

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti